Provide zorgt voor een correcte waardering.

Vertrouw op onze expertise:

Dankzij onze grondige marktkennis en decennialange ervaring in de vastgoedsector kennen wij de vastgoedmarkt in Gent en wijde omgeving door en door. Hierdoor kunnen wij een realistische en correcte waardebepaling van uw eigendom opmaken.

Ontzorging gegarandeerd:

Wij streven er naar u te begeleiden gedurende het volledige verkoopproces. Van de waardebepaling tot de akte, hierin begeleiden wij u stap voor stap en behartigen steeds uw belangen. Wij streven naar een vlotte verkoop van uw eigendom en dit aan de best mogelijke prijs.

Onze passie, uw voordeel:

Wij zijn gedreven door een passie voor service en klantgerichtheid. Wij vinden het belangrijk om u te ontzorgen en te begeleiden met professioneel advies. U kunt rekenen op een transparante communicatie en een persoonlijke aanpak.

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom!

Onze werkwijze

1. Kennismaking
Alles begint met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw wensen, verwachtingen, en beantwoorden wij graag uw vragen.
2. Waardebepaling
Een correcte waardebepaling is het startpunt. De waardebepaling geeft u een idee van de waarde en is belangrijk bij het uitstippelen van een plan van aanpak.
3. Gerichte aanpak
Wij zetten uw eigendom in de markt, met als doel de gewenste doelgroep te bereiken. Hiervoor maken wij gebruik van professionele foto's, nieuwsbrieven, advertenties via o.a. sociale media, etc.
4. Kandidaten
Geïnteresseerde kandidaten melden zich voor uw eigendom. Hiervoor organiseren wij een bezoekmoment of bezoekdag. Wij doen steeds de rondleiding met alle kandidaten.
5. Verkoop
Uw eigendom is verkocht! Nu begint het juridische gedeelte van de verkoop. Dit nemen wij uiteraard voor onze rekening in communicatie met de notaris van u en de koper.
6. Dienst na verkoop
Alles is ondertekend, de verkoop van uw woning is een feit. Heeft u nog vragen? Contacteer ons met uw vragen, wij helpen u graag verder.

Samenwerken met Provide?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een gratis waardebepaling van uw eigendom

U wenst een gesprek? U bent benieuwd naar de waarde van uw eigendom? Laat uw gegevens na en wij contacteren u spoedig .


Compare listings

Compare