Contact

Provide - uw vastgoedpartner met passie voor architectuur

Sinds 1981 bieden wij ondersteuning en expertise aan particulieren, bedrijven, & instellingen. Wij geloven in een persoonlijke benadering en behandelen elk dossier met de grootste zorg, of het nu gaat om een charmante rijwoning, een exclusief landgoed of een erfgoedeigendom. Al meer dan 30 jaar drijft een passie voor expertise en architectuur ons om u bij te staan bij al uw vastgoedbehoeften.

De kracht van Provide? De unieke combinatie van diepgaande expertise en een frisse, creatieve blik. Vader Phil, met zijn decennialange ervaring en achtergrond als ingenieur en postgraduaat vastgoedrecht, en zoon Nick, met zijn focus op vastgoed, marketing en fotografie, vormen een perfect complementair team.

Wij zijn strategisch gelegen in een authentiek art-decopand nabij het Sint-Pietersstation in Gent. Van hieruit begeleiden wij u bij elke stap van uw vastgoedtransactie. Wij streven ernaar om uw vastgoedervaring te herdefiniëren door expertise te combineren met een klantgerichte service.

Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop, aankoop, verhuur of het beheer van uw eigendom(men). Wij hopen u snel te mogen ontmoeten!

We zijn ervan overtuigd dat Provide u de beste service en begeleiding kan bieden bij al uw vastgoedprojecten.

Stel ons uw vraag

Wanneer u een vraag stelt, doen wij ons best om binnen de 24 uur te reageren.

Tel: 09 282 42 00

Hoofdzetel
Achilles Musschestraat 45
B-9000 Gent
Openingsuren: Enkel op afspraak

Ing. Phil De Clercq
Vastgoedmakelaar | BIV 506.072
Post-graduaat vastgoedrecht
GSM:       0477 37 41 49
E-mail:    phil@provide.be

Nick De Clercq
Vastgoedmakelaar | 517.800
VLABEL expert-schatter
GSM:      0474 67 99 95
E-mail:   nick@provide.be

Inschrijven voor onze nieuwsbrief


Compare listings

Compare